onsdag 23 juni 2010

Balsam för själen

Jag har scrappat!!
Det är som balsam för själen, jag mår så bra när jag får sitta ner och knåpa lite. Nu är det dessutom CC både på Svensk scrapbooking forumet och JP Hobby, men endast ett bidrag till varje blev det. För nu hinns det inte med mer, imorgon åker vi till Småland för att fira midsommar.

Detta är mitt bidrag till Lift/case utmaningen på JP Hobby, tycker bilden på mig och Isabella är så gullig, hon räcker ut tungan :)

Bidraget till skissen på scrap forumet, en skiss helt i min smak! Isabella äter upp sin giraff, är det kärlek måntro? ;)

En LO som var till någon tävling, men den blev inte klar i tid. Har använt min silhouette till titeln för en gångs skull.


Bidrag till Pysseltagens månadstävling, Skiss + sommartema. Första middagen ute i solen för året!


Sist ut är en LO till Scraplagrets junitävling som var lift + färgkombon. Gillar färgerna turkost, röd och svart tillsammans! Söta I. har börjat med smakportioner.
Det var senaste tidens scrap! Nöjd och glad!
Lycka!


7 kommentarer:

Anna S sa...

Hej! Ja, visst var jag på JP då. Jag funderade också på om det inte var du som var där. Det var ju synd att vi inte förstod det tidigare.

Härliga layouter du har gjort! Vilken söt dotter du har!

Kram Anna

Therese sa...

Vilka fina LO's!

Jo nog skulle jag kunna sy själv antagligen men har aldrig tid och ork samtidigt :P

Therese sa...

sv: det går inte särskilt bra här nej =( Vet inte hur vi ska göra för att få henne att äta. Idag har hon ju varit sjuk också så då har inget annat än mjölk gått ner. Inte en sked fick jag i henne. Så nu börjar det bli lite panik :P

Therese sa...

tack för tipset! Men klara hon sig verkligen utan mat i 8 timmar? Låter så länge.. Men man är väl lite fjollig som mamma :P Hur hanterar du gnälligheten då? För clara gråter konstant om hon är hungrig och hon inte får mat. Så kan man ju inte ha det i flera timmar... Usch, känns jobbigt!

Millah sa...

Hej... Allt bra?
Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!

Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html

Ta hand om dig =) Kramar // Millah

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Svar: Man kan antingen sy ihop rutorna eller så kan man virka ihop dom. En bra tutorial på hur man gör det finns här: http://www.wardi.dk/2009/06/granny-square-joining-tutorial.html

Helena, Craft and Creativity sa...

Vilka fina pyssel du har! Tack för besöket och kommentaren på min blogg. :)