fredag 7 maj 2010

Byxor, LO och album

Här kommer en lite längre uppdatering med massa bilder på lite allt möjligt :)
Har scrappat, sytt och gjrt ett album. Undrar när jag hnnit allt detta? Fast det är ju gjort över lite längre tid iofs. Att bara vara småbarnsmamma (eller borde jag säga bebismamma) tar sin tid. Men det har redan gått 3 månader sedan I. föddes, snart är hon tonåring...

En LO som jag blev väldigt nöjd med. Till tematävlingen Less is more på Svensk scrapbooking.
Isabella kan studera våra gardiner, handtag i bilen m.m. länge och väl. Jag skulle så gärna vilja veta vad det är hon ser och tänker om världen runt omkring henne. Muddbyxor som jag sydde färdigt imorse! Blev så nöjd! Mina första byxor ever. Lite missmatch med strumporna bara *s*.

Ett album jag gjorde till min farmor som fyllde år i april. Band ihop det med Bian, använde vanliga svarta fotoark och satte in bilder och bildtexter. Blev uppskattat! Visar några av sidorna här bara, orkar inte lägga in alla och det är inte så intressant heller.
Första sidan, jag och snäckan på BB.

Gjorde sidorna lagom för både stående och liggande foton, men ändå i lite miniformat.

Sista sidan, Isabellas fotavtryck, inscannat och utskrivet.



Enkelt kort till en vän som fyllde år. I. fick följa med på sin första vuxenfest, hon klarade det galan, däckade på mammas axel efter typ 30 minuter.



LO till forumets skissutmaning för april. Handlar om vad lilla tjejen kunde, gjorde och gillade vid 2 månaders ålder. Har lite nojja på att glömma små detaljer om henne när tiden går. Så vill dokumentera och minnas alla små söta saker, som "gillar att ha händerna i munnen", "har börjat jollra".
Det får vara allt för idag, äntligen fredag! Helg tillsammans hela lilla familjen! *lycka*
Kramar!

2 kommentarer:

Maria Glawe sa...

Det är väldigt fint! Fick just lite inspiration till en layout jag ska ge mig på imorgon! :)

Ha en superduper helg!

Hälsar
Maria

Meya sa...

åh vad fint du har gjort, hur har du tid?! :D
Ja, jag är för rastlös för att sluta blogga! Visste inte att du hade en blogg, ska jag följa! Hoppas vi ses snart på fika med mammorna, nu har ni inte varit med på några gånger ju.